Ontwerpen

Ontwerpen
Ontwerpen van bouwkundige werken
U hebt interesse in het creëren van uw droomhuis en/of kantoor in Suriname.Wij kunnen u desgewenst ook onze brochure opsturen. Bel of mail ons hiervoor. Velen zijn u voor gegaan in het succesvol vinden van een DROOMHUIS voor tijdelijk of permanent verblijf. Gezien de historische banden met Nederland, vriendelijke samenleving, taal, architectuur e.d is veel herkenbaar en voelt u zich direct thuis. Het tropische klimaat en fantastische natuur maken dat u regelmatig de rust kunt opzoeken en terugvinden in uzelf. Suriname wordt nu gekenmerkt tot de meest veilige in de regio voor investeringen o.a. in Vastgoed! Wij bieden u de mogelijkheid om er Uw Droomhuis te ontwerpen & bouwen of bestaand of nieuwbouw te kopen. U treft op deze website diverse woningmodellen die kunnen worden gerealiseerd, verschillend in oppervlak, laagbouw of hoogbouw, eenvoudige, middenklasse tot zeer luxe designs met alle mogelijke wensen alsook opties tot het plaatsen van indoor of outdoor zwembaden etc. U treft er ook voorbeelden van reeds gerealiseerde woningen zodat u zich kan garanderen van de mogelijkheden en kwaliteit.
Bij interesse voor een bepaald model kan er een specificatie van de aangegeven woning worden opgestuurd, eventueel aangevuld met uw eigen wensen. Het is niet noodzakelijk om een getoond model te kiezen. U kunt ook een eigen ontwerp laten uitwerken of een bestaand model naar wens laten aanpassen naar uw inzichten en eisen van indeling tot vormgeving om zo tot een ideale woning te komen U mag deze uitschetsen en naar ons opsturen zodat het verder kan worden uitgewerkt. Dit aangevuld met uw overige wensen bepaald de begroting die we dan naar u bespreken. Aan de hand van dit gesprek kunnen er vervolg afspraken worden gemaakt mbt eventuele aanpassingen alsook gerichter werken naar een door u aan te geven budget. Zodra verhouding van model, voorzieningen en budget in één lijn zijn, treffen we de voorbereidingen voor contractvorming, bouwvergunningen, evt. financieringen en de bouw zelf.
Iedere woning die wij bouwen is een uniek ontwerp, gebouwd naar de wensen van de klant, hierdoor kunnen wij geen standaard prijzen aangeven bij onze woningen. Wij gebruiken geen vaste m2-prijzen. Als bouwkundigen calculeren we het geheel. De bouwsom hangt natuurlijk sterk af van uw wensen en/of mogelijkheden. De bouwprijzen in Suriname zijn sterk afhankelijk van de dollarstand en de olieprijs; zodoende is het verstandig om een juiste berekening te laten maken op het moment dat u wilt bouwen.
Bent u nog niet in het bezit van een perceel, kunnen wij u een lijst toesturen met te koop staande percelen. Indien wel, wensen wij graag de perceelkaart in te zien om daarmee de situatie, o.a. ligging en juiste windrichting van de woning te bepalen. Dan is ook de natuurlijke ventilatie gewaarborgd.
Een eventueel ontwerp nemen we altijd persoonlijk met u door. Tijdens een dergelijke eerste kennismaking kunnen we dan ook verder ingaan op de bouwkosten behorend bij uw woning keuze. Het is ook mogelijk om meerdere van onze of uw eigen ontwerpen te bespreken om tot een goede keuze te komen.
Er zijn tevens diverse financieringsmogelijkheden om u zo in de gelegenheid te stellen uw droomhuis op uw eigen perceel te kunnen bouwen. Indien u buiten Suriname woonachtig bent en binnenkort misschien in Suriname op bezoek komt, kunnen wij u vrijblijvend een uitgebreide rondleiding geven langs onze reeds opgeleverde en in aanbouw zijnde projecten. U mag ook bellen voor een afspraak om de mappen met vele modellen door te nemen op zoek naar een voor u geschikt ontwerp, of dat wij anders naar u toe kunnen komen.

Wij hopen u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd en hopen heel gauw van u te mogen vernemen.

Voor nu, veel plezier met het doornemen van de rest van onze informatie op deze website, alsook onze vele referenties om u zich alvast van ons kunnen en kwaliteit te overtuigen.

Ontwerpen van Bouwkundige werken:
o Uw Droomhuis (nieuwbouw, renovatie, herindeling, monumenten, etc.)
o Utiliteitsbouw:
§ Kantoor
§ Industrie
§ Horeca: Hotels / appartementen / restaurants / recreatie, etc
§ Medische centra
§ Overige
o Interieur ontwerp
o Ontwerpen conform energetische bouwprincipes binnen Feng Shui (China) en Vaastu

(India)
o Overige

Overige technische zaken
o Civiele techniek
o Elektrotechniek
o Werktuigbouwkunde
o Milieukunde
o Health & Safety
o Product ontwikkeling
o Ontwerpen van alternatieve bouwsystemen.

Ontwerpen verkavelingen / gebieden / bestemmingsplannen

Ontwerpen verkavelingen / gebieden / bestemmingsplannen
o Stedenbouwkunde
o Stads- en gemeenschapsontwikkeling
o Landscaping

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
nl_NLDutch
X