Engineering

Engineering
Engineering

Bij Fairali = Design – Engineering – Consulytancy = bent u op het juiste adres voor alle zaken rondom opzetten, berekenen en begeleiden van technische projecten. Fairali is verantwoordelijk voor het gehele traject van opdracht tot en met implementatie van het gehele project.

Tot de taken van Fairali behoren onder andere het uitbrengen van offertes, conceptontwikkeling, projectplanning en budgettering, capaciteitsplanning, begeleiden van het engineerings team en alle contacten met de klant.

Fairali is als een spin in het web verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van het gehele project over alle afdelingen nadat de opdracht door de klant gegeven is.

Tevens is Fairali tijdens het uitvoeren van haar projecten voortdurend actief als trainer, om de engineerings groep en alle aangesloten sub-contractors te trainen en de interne werkprocessen te verbeteren.

Fairali is actief in het brede vakgebied van constructies in de civiele techniek.
De omvang van de gerealiseerde projecten varieert van klein tot zeer omvangrijk en complex.

Elk probleem ziet Fairali vooral als een kans om tot een passende of innovatieve oplossing te komen. De dialoog met alle betrokkenen werkt verfrissend en draagt bij aan een positief resultaat

Onderstaand een uitgewerkte lijst met de speerpunten waar op gelet wordt door Fairali bij het realiseren van een project.

* Calculeren van alle bouwkundige werken

* Calculeren van alle civiele werken (wegen, bruggen, etc)

* Berekenen en uitwerken van constructies (staal, beton, hout)

* Opzetten en begeleiden van alle technische projecten

* Product/systeem ontwikkeling

* Ontwerpen van alternatieve bouwsystemen

Een zorgvuldige detaillering vinden wij essentieel om het ontwerp ook tijdens de bouw te kunnen garanderen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons contactpagina. Vul het digitale contactformulier zo volledig mogelijk in met duidelijk uw vraagstelling en we nemen dan spoedig contact met u op voor een afspraak bij ons op kantoor of indien nodig op locatie.

Bouwkunde

Ontwerpen, constructie, uitwerken, (bouw)vergunning(sprocedure), bouw(begeleiding) etc. van:

(woning bouw)

Renovatie

Utiliteitsbouw (kantoren, hotels, medische units, industrie, etc.)

bijv. brandveiligheid,

tijdelijke of permanente aanpassing a.g.v. invaliditeit,

advies in toegankelijkheid van bestaande gebouwen, etc

Feng Shui (China)

Vaastu (India)

Buiten baden (prefab en/of beton)

Indoor baden (prefab en/of beton

Civiele Techniek

Bruggen en wegenbouw:

Voor Civiele technische zaken verzoeken wij u om uw specifieke vraag te formuleren en deze naar ons toe te mailen zodat we dit voor u kunnen uitwerken. Het antwoord kan daarna middels een persoonlijke afspraak aan u worden toegelicht.

Electro Techniek
Electrotechniek:

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde:

Ontwerpen verkavelingen / gebieden / bestemmingsplannen

Ontwerpen verkavelingen / gebieden / bestemmingsplannen

o Stedenbouwkunde
o Stads- en gemeenschapsontwikkeling
o Landscaping

Voor vragen voor ontwerpen dan wel uitvoering hiervan, werken wij afhankelijk van de opdracht met diverse partners. Formuleer uw specifieke vraag en mail deze naar ons toe zodat we dit voor u kunnen uitwerken. Het antwoord kan daarna middels een persoonlijke afspraak aan u worden toegelicht.

 

Landmeetkunde

Landmeetkunde

FAIRALI beschikt over een eigen geodetisch team, van waaruit alle landmeetkundige meteingen en handelingen kunnen worden opgemaakt. Bij het aangaan van verkavelingsprojecten kunnen hierdoor heel wat kosten bespaard worden voor de klant.

Indien u behoefte heeft om gebruik te maken van deze dienst, formuleer uw specifieke vraag en mail deze naar ons toe zodat we dit voor u kunnen uitwerken. Het antwoord kan daarna middels een persoonlijke afspraak aan u worden toegelicht

Landscaping

FAIRALI = design engineering consultancy= kan u ook van dienst zijn op het gebied van “landscaping”. Binnen de FAIRALI group zijn er ook tuinarchitecten en ecologen die weet van zaak hebben, van kleine tot grote schaal. Onderstaand een korte opsomming van belangerijke zaken binnen die binnen “landscaping” vallen:

Ontwerp:

De buitenruimte wordt vormgegeven op basis van sterke uitgangspunten, zoals gebruik, omgeving en elementen in het terrein. Symmetrie, ritme en een drie dimensionale benadering zijn belangrijke aspecten bij elk ontwerp.

Een goed plan brengt een harmonische ordening in het projectareaal, sluit aan bij de lijnen van de gebouwen en houdt rekening met afmetingen, kleuren en seizoenen. Een goed plan vraagt ervaring en deskundigheid. Fairali.ontwerpt sinds 1990 voor bedrijven, projectontwikkelaars, gemeenten, (zorg)instellingen en particulieren.

Fairali kan bovendien de uitvoering laten verzorgen. Vanuit het ontwerp- en adviesbureau kennen we diverse hoveniersbedrijven en vakbekwame onderaannemers die de basis voor een betrouwbare partner vormen.

Realisatie:

Deze aanpak is een groot succes: “Wij krijgen opdrachten van (bouw)bedrijven, projectontwikkelaars en particulieren tuinliefhebbers die zich laten leiden door duurzaamheid en kwaliteit van de buitenruimten. Maar ook op grote schaal, met name groenvoorziening binnen verkavelingsprojecten en rehabilitatie van oude mijn gebieden vormen enkele van onze doelgroepen.

Er bestaat een grote behoefte aan vernieuwing in het vakgebied. Vernieuwing in vormgeving en vernieuwing in materiaalgebruik. Mensen hebben steeds meer aandacht voor de tuin en de werkplek. Zij zijn bereid daarin te investeren.

Vernieuwing:

De kwaliteit van het wonen en het werken wordt meer en meer verbonden met een goede invulling en het welbevinden van de directe omgeving. Creativiteit, ratio en emotie dienen in balans te zijn. Ook innovaties op het gebied van meervoudig ruimtegebruik en (lichtgewicht) daktuinen zijn onderwerpen waar Fairali in investeert.

FAIRALI onderscheidt zich door zijn creativiteit en een functionele aanpak. De gemaakte ontwerpen zijn stijlvol en de aangelegde tuinen ademen sfeer.Rustige en vooral natuurlijke materialen worden verwerkt naar een maximaal resultaat.

Stijl

Een strakke vormgeving of een ruimtelijk raamwerk worden in harmonie gebracht met plantvlakken van sterke vaste plantensoorten, bloemheesters en bomen. Een goed doordacht beplantingsplan versterkt het ontwerp en geeft identiteit aan de gerealiseerde tuin of vernieuwde leefomgeving.

Zwembaden

Alternatieve bouw methoden (prefab / eco-bouw)

Energetische Bouwprincipes

Bouwkundig advies

Nieuwbouw

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
nl_NLDutch
X