Architecten en Ingenieurs

  • Home
  • Architecten en Ingenieurs
Architecten en Ingenieurs
Architecten en Ingenieurs
Zijn onmisbare schakels bij ontwikkeling van woningen en gebouwen alsook de inrichting van landschappen. Bij de architect ligt meer de nadruk op het ontwerpen / uitwerking en de ingenieur richt zich meer op constructie, advies, planning en begeleiding. Binnen dit proces hebben bureaus zich vaak gespecialiseerd in bijvoorbeeld: bouwkunde, stedenbouw, burgerlijke en utiliteitsbouw, grond-, water- en wegenbouw (civiel), elektrotechniek of procestechniek/werktuigbouw.
 
Er is een toenemende internationale concurrentie, continue veranderende wet- en regelgeving alsook klanten die meer een regierol verwachten. Deze nieuwe ontwikkelingen stellen hoge eisen aan de architecten- en ingenieursbureaus. Aan hun mensen, kennis, interne procedures en de vooral de ondersteunende informatievoorziening. Helaas zijn veel van de bestaande informatiesystemen niet flexibel en gebruiksvriendelijk, maar juist star en complex in beheer en gebruik. En bovendien niet geïntegreerd met alle bedrijfsprocessen!
 
De tijd van starre ingenieurs en koppige architecten” die hun eigen wil doordrukken lijkt dus voorbij. Als onafhankelijk Architectenbureau is een van onze doelstelling het ontwerpen en realiseren van projecten met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Hierbij wordt een “tijdloze” moderne architectuur nagestreefd. Het bureau heeft geen vooringenomen standpunten en hecht grote waarde aan een dialoog met de opdrachtgever en andere bij het bouwproces betrokken disciplines. Hierbij wordt vanaf de start rekening gehouden met milieukundige aspecten van materiaal gebruik, brandwerendheid e.d. Via tussentijdse toetsingsmethoden houden we vanaf de ontwerpfase reeds rekening met een vooraf gesteld max. budget, dan wel andere kosten reducerende factoren waarbij voorop staat dat dit niet mag leiden tot bijv. kwalitatieve e.a. minderwaardigheid aan functie, constructie, afwerking e.d., binnen de gestelde eisen van de opdrachtgever.
 
U garandeert zich bij ons van een professionele begeleiding binnen het geheel proces van ontwerpen & bouwen of kopen tot aan oplevering en overdracht. We ontwikkelen projecten voor particulieren, organisaties en overheden van woningbouw, kantoren, scholen, gezondheidscentra, fabriekshallen maar ook tuinen, landschappen en stedenbouw, etc. Met onze team van specialisten willen we aantonen dat met erkende technici betaalbaar bouwen echt mogelijk is. Binnen onze kennisgebied houden we naast alle bouwkundige zaken ons ook bezig met stedenbouwkunde, landschapsontwerpen, vastgoed ontwikkeling e.d.
 
Met ervaringen sinds 1987 voorzien we met onze partners in projecten betreffende (particuliere) woningbouw, utiliteitsbouw (kantoren, medische centra, etc.) en industrie gebouwen in diverse landen in de wereld.
 
Met het zeer sterk dream- team van architecten en engineers binnen onze bedrijvigheden is er zowel individueel alsook bedrijfsmatig een enorme bron van kennis en ervaring aanwezig die elk (bouwkundig/technisch)project tot ontwikkeling kan brengen. Projecten als uitdaging voor de echte engineers zijn waar we o.a. op de Filippijnen hebben mede geparticipeerd in het constructief ontwerp van een 17 verdieping tellend kantoren complex (waarvan 3 ondergronds) betrokken zijn geweest. De droom van elke architect / constructeur die van uitdaging houdt.
 
Met alle opgedane ervaringen van de afgelopen jaren hebben deze engineers op verschillende wijze elkaar gevonden binnen FAIRALI =design engineering consultancy=, vaste of samenwerkende individu of bedrijf . Ons bedrijf heeft als een van haar hoofddoelstelling om haar klanten op een technische en financieel verantwoordelijke manier bij te staan met haar team van erkende bouwkundigen in het proces van het tot stand komen van een bouwwerk. Binnen dat proces zijn we sterk in het meedenken bij reduceren van kosten vanaf ontwerpfase tot aan de bouw en oplevering. Dat vergt de nodige (technische en financiële) kennis in de bouwkunde, bouwmanagement alsook het lokale marktspel / overall overzicht. We willen daarbij aan tonen dat zowel voor groot als klein, particulier of (lokale)overheden, betaalbaar en kwalitatief bouwen goed mogelijk is. Met dat oogpunt hebben we in de afgelopen 2 jaren ca. 50 bouwwerken verzorgd in Suriname van woonhuizen, kantoren, industriegebouwen alsook nog een groot aantal reeds in voorbereiding zijnde voor de komende jaren. Daarnaast zijn er diverse projecten in het buitenland voorbereid en uitgevoerd.
 
De samenstelling van ons bureau is gericht op het uitvoeren van volledige opdrachten. Hierbij kan de uitwerking integraal onderdeel uitmaken van de opdracht. Per fase is de bezetting van de teams flexibel. De open organisatiestructuur bevordert een collegiale en informele sfeer, welke borg staat voor een efficiënte en slagvaardige aanpak. Voor een goede informatieoverdracht worden projecten vaak door twee architecten / engineers begeleid. In samenwerking met de projectleider blijft één architect tot het einde nauw betrokken bij de opdracht In de afgelopen jaren zijn we ook uitgegroeid tot het analyseren van niet- technische projecten.
We zijn gespecialiseerd in het analyseren van elke situatie om het beste technische en financiële advies te geven bij uw investering(en). Aanvullende financieringen of het aangaan van (2e)hypotheken is ook mogelijk via ons bij zowel lokale als buitenlandse banken e.a. financiële instellingen.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
nl_NLDutch
X