Stedenbouw

Stedenbouw
Stedenbouw

FAIRALI =design engineering consultancy = is een professioneel marktgericht architecten en ingenieursbureau in Suriname, dat met name gespecialiseerd is in STEDENBOUWKUNDE. Vanuit dat oogpunt kijken we naar gebiedsontwikkeling van wijk- tot kavel niveau om dan over te gaan naar het ontwikkelen van verkavelingsprojecten.

Wij ontwerpen ondermeer voor projectontwikkelaars, zorginstellingen, overheden, particulieren en woningbouwcorporaties. Wij hebben stedenbouwkundig ontwerpers in dienst die over verschillende ontwerpstijlen beschikken. Hierdoor zijn wij van alle markten thuis.

Binnen de Fairali groep spreken we de taal van de opdrachtgevers. Wij beschikken over een groot inlevingsvermogen in de belanghebbenden: wij werken snel en kostenbewust. We spelen in op veranderingen in de maatschappij en streven naar ontwerpen die een prettige woonomgeving waarborgen.

Als een van de eerste en weinige bureaus van Suriname werken wij met een 3D-tekensysteem, om klanten een expressie te geven van hun droom tadalafil generique.. Vaak vanaf het ontwerp, in ieder geval vanaf de uitwerking daarvan. Een 3d Ontwerp van Fairali staat voor visualisatie, ketenintegratie, drie-dimensionaal bouwmodel en transparantie en gaat hand in hand met bouwkunde en regelgeving.

– Facilitair werk, gespecialiseerd in 3D-toepassing

– Bouwkundige uitwerking

– Projectmanagement

– Directievoering

– Bouwfysische advisering

– Mediation suivez ici

– Interieurontwerp

– Grafische vormgeving

– Maquettebouw

– Reprografie

Onze opdrachtgevers zijn onder andere:

– Woningbouwcorporaties

– Projectontwikkelaars

– Zorginstellingen

– Overheden

– Bouwmanagementbureaus

– Bouwbedrijven

– Institutionele beleggers

– Particuliere bedrijven

– Particulieren

Onze passie ligt bij architectonische en stedenbouwkundige vormgeving. Daarnaast is Fairali ook actief op andere gebieden.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
en_USEnglish
X