Design

Design
FAIRALI is een onafhankelijk architecten en ingenieursbureau. De omvang van de gerealiseerde projecten varieert van klein tot zeer omvangrijk en complex. De medewerkers en samenwerkende partners van Fairali zijn technisch hoog gekwalificeerd en hebben uitgebreide ervaring. Binnen het bureau zijn diverse specialisten aanwezig op het gebied van staal, beton, prefab beton, voorgespannen beton, glas, hout, dynamica, bouwputten en funderingstechnieken, bouwmethodieken, bouwplanningen en begrotingen. Naast ontwerp- reken- en tekenwerk verricht het bureau ook second-opinion onderzoeken, haalbaarheidsonderzoeken en voert schade-expertises uit. Voor uitgebreide informatie over "stedenbouw" of "landscaping" klikt u op de link of linksboven in het menubalk.

Onderstaand een opsomming van onze expertise:

Ontwerpen van Bouwkundige werken:

Uw Droomhuis (nieuwbouw, renovatie, herindeling, monumenten, etc.)

Utiliteitsbouw:
  • Kantoor
  • Industrie
  • Horeca: Hotels / appartementen / restaurants / recreatie, etc
  • Medische centra
  • Overige
Interieur ontwerp

Ontwerpen conform energetische bouwprincipes binnen Feng Shui (China) en Vaastu (India)

Overige
  • Ontwerpen verkavelingen / gebieden / bestemmingsplannen
  • Stedenbouwkunde
  • Stads- en gemeenschapsontwikkeling
  • Landscaping
  • Overige technische zaken
  • Civiele techniek
  • Elektrotechniek
  • Werktuigbouwkunde
  • Milieukunde
  • Health & Safety
  • Product ontwikkeling
  • Ontwerpen van alternatieve bouwsystemen
Bouwkunde

Ontwerpen, constructie, uitwerken, (bouw)vergunning(sprocedure), bouw(begeleiding) etc. van:

(woning bouw)

Renovatie

Utiliteitsbouw (kantoren, hotels, medische units, industrie, etc.)

bijv. brandveiligheid,

tijdelijke of permanente aanpassing a.g.v. invaliditeit,

advies in toegankelijkheid van bestaande gebouwen, etc

Feng Shui (China)

Vaastu (India)

Buiten baden (prefab en/of beton)

Indoor baden (prefab en/of beton

Civiele Techniek

Bruggen en wegenbouw:

Voor Civiele technische zaken verzoeken wij u om uw specifieke vraag te formuleren en deze naar ons toe te mailen zodat we dit voor u kunnen uitwerken. Het antwoord kan daarna middels een persoonlijke afspraak aan u worden toegelicht.

 

Electro Techniek

Electrotechniek:

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde:

Ontwerpen verkavelingen / gebieden / bestemmingsplannen

Ontwerpen verkavelingen / gebieden / bestemmingsplannen

o Stedenbouwkunde
o Stads- en gemeenschapsontwikkeling
o Landscaping

Voor vragen voor ontwerpen dan wel uitvoering hiervan, werken wij afhankelijk van de opdracht met diverse partners. Formuleer uw specifieke vraag en mail deze naar ons toe zodat we dit voor u kunnen uitwerken. Het antwoord kan daarna middels een persoonlijke afspraak aan u worden toegelicht.

Landmeetkunde

Landmeetkunde

FAIRALI beschikt over een eigen geodetisch team, van waaruit alle landmeetkundige meteingen en handelingen kunnen worden opgemaakt. Bij het aangaan van verkavelingsprojecten kunnen hierdoor heel wat kosten bespaard worden voor de klant.

Indien u behoefte heeft om gebruik te maken van deze dienst, formuleer uw specifieke vraag en mail deze naar ons toe zodat we dit voor u kunnen uitwerken. Het antwoord kan daarna middels een persoonlijke afspraak aan u worden toegelicht

Landscaping

FAIRALI = design engineering consultancy= kan u ook van dienst zijn op het gebied van “landscaping”. Binnen de FAIRALI group zijn er ook tuinarchitecten en ecologen die weet van zaak hebben, van kleine tot grote schaal. Onderstaand een korte opsomming van belangerijke zaken binnen die binnen “landscaping” vallen:

Ontwerp:

De buitenruimte wordt vormgegeven op basis van sterke uitgangspunten, zoals gebruik, omgeving en elementen in het terrein. Symmetrie, ritme en een drie dimensionale benadering zijn belangrijke aspecten bij elk ontwerp.

Een goed plan brengt een harmonische ordening in het projectareaal, sluit aan bij de lijnen van de gebouwen en houdt rekening met afmetingen, kleuren en seizoenen. Een goed plan vraagt ervaring en deskundigheid. Fairali.ontwerpt sinds 1990 voor bedrijven, projectontwikkelaars, gemeenten, (zorg)instellingen en particulieren.

Fairali kan bovendien de uitvoering laten verzorgen. Vanuit het ontwerp- en adviesbureau kennen we diverse hoveniersbedrijven en vakbekwame onderaannemers die de basis voor een betrouwbare partner vormen.

Realisatie:

Deze aanpak is een groot succes: “Wij krijgen opdrachten van (bouw)bedrijven, projectontwikkelaars en particulieren tuinliefhebbers die zich laten leiden door duurzaamheid en kwaliteit van de buitenruimten. Maar ook op grote schaal, met name groenvoorziening binnen verkavelingsprojecten en rehabilitatie van oude mijn gebieden vormen enkele van onze doelgroepen.

Er bestaat een grote behoefte aan vernieuwing in het vakgebied. Vernieuwing in vormgeving en vernieuwing in materiaalgebruik. Mensen hebben steeds meer aandacht voor de tuin en de werkplek. Zij zijn bereid daarin te investeren.

Vernieuwing:

De kwaliteit van het wonen en het werken wordt meer en meer verbonden met een goede invulling en het welbevinden van de directe omgeving. Creativiteit, ratio en emotie dienen in balans te zijn. Ook innovaties op het gebied van meervoudig ruimtegebruik en (lichtgewicht) daktuinen zijn onderwerpen waar Fairali in investeert.

FAIRALI onderscheidt zich door zijn creativiteit en een functionele aanpak. De gemaakte ontwerpen zijn stijlvol en de aangelegde tuinen ademen sfeer.Rustige en vooral natuurlijke materialen worden verwerkt naar een maximaal resultaat.

Stijl

Een strakke vormgeving of een ruimtelijk raamwerk worden in harmonie gebracht met plantvlakken van sterke vaste plantensoorten, bloemheesters en bomen. Een goed doordacht beplantingsplan versterkt het ontwerp en geeft identiteit aan de gerealiseerde tuin of vernieuwde leefomgeving.

Zwembaden

Alternatieve bouw methoden (prefab / eco-bouw)

Energetische Bouwprincipes

Bouwkundig advies

Nieuwbouw

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
en_USEnglish
X