Fairali

Engineering

Engineering

Bij Fairali = Design - Engineering - Consulytancy = bent u op het juiste adres voor alle zaken rondom opzetten, berekenen en begeleiden van technische projecten. Fairali is verantwoordelijk voor het gehele traject van opdracht tot en met implementatie van het gehele project.

Tot de taken van Fairali behoren onder andere het uitbrengen van offertes, conceptontwikkeling, projectplanning en budgettering, capaciteitsplanning, begeleiden van het engineerings team en alle contacten met de klant.

Fairali is als een spin in het web verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van het gehele project over alle afdelingen nadat de opdracht door de klant gegeven is.

Tevens is Fairali tijdens het uitvoeren van haar projecten voortdurend actief als trainer, om de engineerings groep en alle aangesloten sub-contractors te trainen en de interne werkprocessen te verbeteren.

Fairali is actief in het brede vakgebied van constructies in de civiele techniek.
De omvang van de gerealiseerde projecten varieert van klein tot zeer omvangrijk en complex.

Elk probleem ziet Fairali vooral als een kans om tot een passende of innovatieve oplossing te komen. De dialoog met alle betrokkenen werkt verfrissend en draagt bij aan een positief resultaat


Onderstaand een uitgewerkte lijst met de speerpunten waar op gelet wordt door Fairali bij het realiseren van een project web.

* Calculeren van alle bouwkundige werken

* Calculeren van alle civiele werken (wegen, bruggen, etc)

* Berekenen en uitwerken van constructies (staal, beton, hout)

* Opzetten en begeleiden van alle technische projecten

* Product/systeem ontwikkeling

* Ontwerpen van alternatieve bouwsystemen


Een zorgvuldige detaillering vinden wij essentieel om het ontwerp ook tijdens de bouw te kunnen garanderen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons contactpagina. Vul het digitale contactformulier zo volledig mogelijk in met duidelijk uw vraagstelling en we nemen dan spoedig contact met u op voor een afspraak bij ons op kantoor of indien nodig op locatie.