Welkom bij Fairali

Een internationaal opererend erkend bouwkundig ontwerp en advies bureau, in Nederland en in Suriname ingeschreven en geregistreerd als bij wet erkend architecten en ingenieurs bureau op het vlak van Bouwkunde, Stedenbouwkunde, Civiele- en Milieutechiek en Vastgoedontwikkeling 

Onze ervaringen reiken sinds 1987 samen met onze partners, die naast locale ook zeer ruime buitenlandse ervaring hebben op diverse van bovenstaande en aansluitende disciplines.

Projecten zijn naast Suriname ook uitgevoerd in Nederland, Portugal, de Nederlandse Antillen, Filippijnen, India, Kosovo en Turkije.
Met betrekking tot woningbouw in Suriname treft u op deze website meer informatie over ons en onze wekwijze, alsook enkele laag- en hoogbouw modellen die kunnen worden gerealiseerd en enkele reeds gerealiseerde woningen. Bij interesse voor een bepaald model kan er een specificatie van de aangegeven woning worden opgestuurd, eventueel aangevuld met uw eigen wensen. Diverse modellen kunnen dan uiteraard ook worden aangepast (indeling / vormgeving) naar uw inzichten en eisen. Dit kunt u allemaal zelf bepalen en aangeven. Aan de hand van uw wensen wordt een begroting gemaakt en opgestuurd.

Kijkt u tevens naar onze referentie projecten die we in meerdere van eerder genoemde landen hebben uitgevoerd. Tevens kunt u ook zien met welke projecten we op dit moment bezig zijn. Handig is ook te kijken naar onze news flashes die de actuele en aankomende zaken aankondigen. Ook informatie over het investeringsklimaat en reden van investeren in Suriname tonen wij u middels de lopende discussies en artikkelen uit lokale en internationale bladen waar Suriname steeds positief uit de bus komt als een van de weinige goed groeiende economien.

Let ook op de informatie over het ontwikkelen van een locaal (eco-) prefab systeem in Suriname en het ontwerpen middels toepassen van energetische bouwprincipes als Vaastu (uit India) en Feng Shui (uit China) en de diverse artikelen aangaande de bouw in Suriname.
Kortom, veel informatie waar u als ons aankomende opdrachtgever of partner gegarandeerd verder mee kan. Heeft u aanvullende vragen horen wij dat uiteraard graag zodat we uw specifieke situatie kunnen beoordelen en begeleiden. Stuurt u ons dan een email en we maken daar een afspraak voor.

Diensten bij Fairali

Onze Klanten

Voor informatie, vragen en afspraken

Bel of stuur een e-mail
Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Prober het later nogmaals.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
nl_NLDutch
X